Back to top

Club-restaurant

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/clckmd/public_html/includes/menu.inc).

Clubul-restaurant Life este format din doua zone, prima include club si terasa situate in dreptul pontoanelor de cheiaj si avand o capacitate de 50 persoane, la interior, si 60 la exterior, iar cea de-a doua, un restaurant plutitor, cu o capacitate de 70 de persoane.

Amplasarea spectaculoasa, intre yachturi, a celor doua zone ale restaurantului, ofera un cadru unic si face din aceasta locatie un trend-setter in domeniul turistic

Gastronomie

Restaurantul Life Harbour ofera meniuri cu specific international si gastronomie specifica, ce include peste proaspat pescuit din Marea Neagra. Pe perioada sezonului cald functioneaza si serviciul room-service, atat pentru spatiile de cazare cat si pentru cei care doresc sa ia masa pe ambarcatiunile proprii. Terasa poate fi acoperita si spatiile sunt incalzite sau racite, in functie de sezon.

Restaurantul ofera toata gama de bauturi specifice de club. Bauturile se pot servi in regim room service si la bordul ambarcatiunilor din port. Clubul dispune de sistem audio performant, atat la exterior cat si la interior, climatizare si internet wireless.

Evenimente

Restaurantul poate fi inchiriat pentru petreceri private corporate, in afara sezonului, ocazii in care specificul bucatariei este la alegere.

Datorita locatiei inedite, a echipamentelor audio si video performante, Club House-ul este locul perfect pentru organizarea de evenimente exclusive, traning-uri, mese festive sau evenimente corporate. In afara cursurilor obisnuite se organizeaza si evenimente corporate precum lansari de produse sau prezentari.